Overgang til ny årstid - tips og must do for hår og hodebunnen

Overgang til ny årstid - tips og must do for hår og hodebunnen

Med overgangen til ny årstid blir mange inspirert til å gjøre endringer.

Når det gjelder skjønnhets rutinene våre, er disse endringene også faktisk viktige å tilpasse seg den nye sesongen. Vi har samlet våre beste tips og must-have produkter for å hjelpe deg med å overføre hår og hodebunn fra vinter og en relativ kald vår til sommer.

 

TRINN 1: Gi hodebunnen oksygen/eksfoliering-peeling.

Vi kan ikke understreke dette nok: å ta vare på hodebunnen din er nok det viktigste du kan gjøre for å holde håret sunt og vakkert.

Og det som hodebunnen din trenger mest er å puste.

Dette er spesielt i tilfelle etter vinter og kald vår, når den konstante endringen fra kald luft utenfor til oppvarmede innendørsrom og bruk av hodeplagg, lite fuktighet i luften etc. etc. fører til at porene i hodebunnen blir tette.

Uten tilføring av oksygen til røttene mister håret glansen og vitaliteten og konsekvensen er tørrere og sprøere hår enn vanlig og ytterste konsekvens er hårtap.

 

 

Dette kan du gjøre for å rense opp hodebunnen din.

Bruk først Extreme Caviar Exfoliating Scrub Scalp Mask for effektivt å fjerne døde hudceller, overflødig talg, produktoppbygging og eventuelle urenheter. De tahitiske perlemor- og koralsandpartiklene eksfolierer det ytre laget av hodebunnen først, for deretter at Cell Detox Booster kan jobbe på et dypere nivå og hjelpe til med å regenere ny og sterk hodebunn.

 

Etter Scrub Scalp Mask bruker du Extreme Caviar Purifying Charcoal Shampoo. Takket være Organic Activated Charcoal (kull) i denne shampooen, hjelper det med å tiltrekke og vaske bort resten av urenhetene fra både hodebunnen og håret. Alternativt kan en bruke Resort Cleansing Balm som er en mild rensende shampoo. For best effekt er viktig at begge disse shampooene får virke i 2 – 5 minutter. Husk å skyll grundig.

 

Charcoal shampoo

 

TRINN 2: Reparasjon

Nå som hodebunnen din kan puste, er det på tide å arbeide med å reparere skaden på den hydrolipidiske barrieren (hodebunnens naturlige forsvarskappe) som ofte blir svekket om vinteren. Gjennom de kaldere månedene har håret slitt med å opprettholde fuktighet, noe som resulterer i tørt hår eller til og med problemer som flassende hodebunn, irritasjon eller forsterket følsomhet. Vår favoritt for reparasjon av hodebunnen på våren er bland annet Glacial White Caviar Hydra-Pure Masque. Dette er en hårmaske som vil gi håret og hodebunnen din den beste behandlingen når det kommer til fuktgivende og styrkende ingredienser. La denne hår masken virke i 5 minutter før du skyller godt ut. 

Når du kommer ut av dusjen håndkle tørker du håret forsiktig, - tips de som har mye krøller kan bruke en bomulls T-shirt for å skåne håret mer. 

Nå er det tid for behandlingen etter vask.

Nå skal du bruke Glacial White Caviar Hydra-Pure Rejuvenating Mist. Den har en super lett og skånsom formel, men det er ingen hindrer i å være veldig effektiv og styrkende. Rejuvenating Mist er med på å gjenopprette den svake hydrolipidiske barrieren samt at den gir en kontinuerlig fuktighet for både hår og hodebunn. Den inneholder et beroligende kompleks (Xylitol og Lactitol) som er effektive for å gi ekstra boost med fukt samt at den beroliger en irritert tørr hodebunn. Spray 4 – 5 pump med Rejuvenating Mist i nyvasket håndkletørt hår. Rejuvenating Mist kan oppleves som en litt plumpende/botox lignende effekt på grunn av dens evne til å booste håret med fukt uten og tynge.  Rejuvenating Mist produktet kan også bli brukt i en mer intens behandling av hodebunnen, da den har sterk helende effekt. – kommer eget innlegg om dette.  

Glacial White Caviar Hydra-Pure Rejuvenating Mist ble kåret til Best of beauty award product av Allure og er et meget anerkjent produkt hos stylister

 

 

 

TRINN 3: STYRKE

I overgangs faser i årstider vil du ofte oppleve økt hår tap (kommer et eget innlegg om hårtap)

Det er normalt å miste hår og en skal normalt miste omtrentlig 60 – 100 hår om dagen. Men om en mister mer enn normalt kan en dette reduseres og eller forhindre det med å jobbe preventivt.  

Vi kan forhindre håravfallet til et minimum med litt hjelp av produkter med de riktige ingrediensene.

Extreme Caviar Bio-Regenerative Shock Treatment Vitamin tilskuddet direkte der det gjelder er akkurat det løftet du trenger!

Den er formulert med en cocktail av vitaminer som Multi-vitamin B-komplekset og vårt Multi-vitamin 8-kompleks som virker dypt inn i hårsekkene for å gi næring, bidra til å balansere produksjonen av talg og til slutt styrke håret. Den inneholder også Cegaba og 5 Trace Elements Protein Complex, en duo som er effektiv for å forhindre håravfall og øke regenerering av nye sterke og sunne hår. 

Et annet alternativ når det kommer til problemstilling av tynnende hår/håravfall er når du begynt å merke at håret er blitt tynnere, svakere og eller at det ikke «vokser» lengre enn til en viss lengde før det faller av eller knekker.

Da bør du også legge til Black Baccara Hair Multipifying Scalp Concentrate + Pre-Treatment Exfoliator. Denne fantastiske behandlingen hjelper til med å reversere hår som har mistet sin fylde og mulighet til å vokse lenger. Den gjør håret rett og slett tykkere, tettere og sterkere. Black Baccara Hair Multipifying Scalp Concentrate + Pre-Treatment Exfoliator gjør håret ditt mer motstandsdyktig med den sjeldne Black Baccara Rose i form av Black Baccara Rose Youth Concentrate og Fresh Rose Stem Cells som sikrer styrke og vitalitet helt ned i hårsekken.

Takket være hårvekstfaktorer som (Capixyl ™ og densifiers), hjelper det ikke bare å stoppe hårtap, men stimulerer også veksten av nye hår, og styrker hårsekken og hårene som vokser ut i fra den. 

 

 

 

TRINN 4: BESKYTT

Vi må ikke glemme at våren ikke bare handler om å gå videre fra vinteren, men det handler også om overgang til sommer.

Og det betyr at beskyttelse mot UVA / UVB-stråling blir et must. Vi glemmer ofte at det er like viktig for håret vårt som det er for huden vår når det gjelder å forhindre for tidlig aldring.

Og, ikke glem, hodebunnen vår er også hud.

Ubeskyttet eksponering for solen kan aktivere inflammatoriske prosesser som kan føre til alt fra irritasjon til for tidlig hårfall/rynker. 

Vi har sørget for at beskyttelsen ikke føles som et slit eller ubehag, men heller som en behagelig luksus for deg og ditt hår.

Gold lotion og Platinum & diamond Drops vil gi deg en luksuriøs, velduftende og fantastisk glød. Begge produktene inneholder UVA / UVB-filtre.

 

Ultrabrilliant The Sublime Gold Lotion er perfekt hvis håret ditt er på den tykkere, grovere siden. 24K Micronized Gold i formelen har antioksidant fordeler og hjelper til med å forhindre irritasjoner og beskytter håret, samtidig som håret får en nydelig og gyldent skimmer. Den inneholder ekstra antioksidant boost takket være det viktige vitamin-E.

 

Hvis håret ditt er finere/tynnere og /eller trenger litt volum, bør Platinum & Diamonds Luxurious Drops være din favoritt. Det er et antioksidantkraftverk for håret ditt takket være Diamond Powder, samt Organic Acai og Organic Goji ekstrakter.Et stort bonus er at begge disse produktene kan du bruke i både hår og på kroppen.  

Husk at disse ikke beskytter huden din/kroppen mot UV, der må du ha egen solfaktor.

 

Til kroppen anbefaler vi Resort Dry Oil SPF30Resort Dry Oil SPF 30 er en multi-beskyttende spray som beskytter mot UVA/UVB stråler og frie radikaler det som er med på å gi oss rynker.  Denne sprayen inneholder antioksidanter, peptider, og aminosyrer som beskytter og bekjemper aldring av huden din. Denne unike Resort Dry oil SPF30 inneholder også lipider som opprettholder hudens spenst og gir deg silkemyk hud, dette vil også gjøre at du vil beholde brunfargen din litt lenger.    

 

 

 

Er du klar til å komme i gang med vårens hårpleie rutine og glede deg over at håret ditt får vitalitet og glans?  

Vi bare elsker følelsen av en sunn hodebunn og luftig, sterkt og glansfult hår! 

 

Kos dere med hår spa ( for det kommer håret og hodebunnen din til å gjøre :) )

 

 

Hilsen oss i StormnChamp.no

 

 

Tilbake til bloggen

Legg igjen en kommentar