Gode staycation tips for deg som vil nyte følelsen av sommer og ferie.

Gode staycation tips for deg som vil nyte følelsen av sommer og ferie.

 

Hvordan få mest mulig ut av sommeren selv om en ikke får reist så mye.   

2020 har handlet om å revurdere og endre planer.

Det har ikke vært like enkelt å reise for å oppsøke varme og solfylte land som tidligere, men det litt annerledes år akkurat nå. Vi har våget oss ut for å inspirere og gi deg en liten smak på hvordan du kan oppnå en liten ferie følelse hjemme. Du vet – den følelsen når håret får en real boost av sommer og sol. Ja, akkurat den deilige  følelsen...   Først av alt, skap det mentale rommet og det fysiske miljøet til avstand fra jobb og fokus på avslapning. Legg bort alt som kan friste til å sjekke oppgaver og prosjekter. Sett opp en autosvar for e-postmeldingen din, skjul agendaen din og oppgavelisten din. Ferier er ypperlig for dekompresjon og refleksjon. Kos deg med fersk frukt, grønnsaker og forfriskende måltider og snacks. Lag en liste over favorittsteder å bestille mat fra og til og med en for nye steder i byen som du har tenkt å prøve - når alt kommer til alt handler høytid også om å oppdage nye ting!   

 

STAYCATION SKJØNNHET RITUALER

Det fine med et staycation er at du ikke trenger å optimalisere pakking for dine skjønnhetsprodukter. Så dette kan være den beste tiden å prøve nye produkter eller bare la ansiktet eller hårmasken være på så lenge du burde, i stedet for å skynde deg gjennom en rutine med nødvendigheter. Sørg for at du har produkter med SPF, selv om du bare har en liten balkong er det viktig og sette de frem som om du var på en solfylt ferie. Fuktighetsgivende produkter er også viktige ettersom varmen kan tørke opp hud og hår mer enn vanlig. 

 

DEN PERFEKTE STAYCATION SKJØNNHETSSAMLINGEN

Da Miriam opprettet Glacial White Caviar Resort-kolleksjonen, ønsket hun å gjøre sommerferiefølelsen tilgjengelig hele året. Den har produkter med SPF, fullpakket med nærende og fuktighetsgivende aktive ingredienser, og de perfekte sommerlige duftene - sitrus, solbær, Jasmin og Fiol. Glacial White Caviar Resort-samlingen inkluderer: Cleansing Balm - en rensende balsam/shampoo som fjerner rester og urenheter på en deilig måte. Formelen rik på dyrebare oljer og botaniske ekstrakter, smeltet inn med revolusjonerende bioteknologi, trenger de dypt inn i håret for å reparere tørt og livløst hår og bekjempe skade på frie radikaler. 

Tips: Fukt håret og masser masse Cleansing balm inn i håret ditt. Ta en håndkle og fukt det med godt varmt vann, vri det opp og lag en turban rundt håret ditt. 

Drikk en deilig iste og les et magasin mens Cleansing Balm virker.

Etter 15 min, skyller du med rikelig vann - masser opp Cleansing Balm og vask håret en gang nummer 2 med Cleansing Balm - bruk rikelig med vann dersom du ønsker at det skal skumme mer.

Bruk deretter din Miriam Quevedo favoritt maske - skyll ut.

Spray deretter Beach Wave inn i håndkle tørt hår og la det lufttørke eller føn lett slik du ønsker.

Deretter sprayer du Dry Oil SPF 30 om du skal ut i solen.

Beskytt alltid huden mot solen.

- og husk og ta med deilig drikke i solen. - fukt er bra både for utsiden og innsiden av kroppen :) 

Her kan du lese mer om den fantastisk stylingen Beach Waves

The Beach Waves - formulert med Sea Foam, for å gi volum og fyldig hår for et perfekt og sundt sommer hår. Den ultra lette formelen er beriket med dyrebare oljer og en cocktail av antioksidanter, proteiner, peptider og aminosyrer.Spray Beach Waves i håndkletørket hår og la det naturtørke eller føn den looken du ønsker. Dry oil SPF 30Den tørre oljen for kropp SPF 30 - forsvarer deg mot skadelige UVA / UVB-stråler og frie radikaler, alt sammen mens du hjelper deg med å oppnå feriegløden. Det nærer og hydrerer huden din med kraftige aktive ingredienser som hyaluronsyrefraksjon, vitamin E, panthenol og, selvfølgelig, vår signatur White Caviar Extract.  Kan dette være de perfekte produktene for å bringe en ekte feriefølelse inn i oppholdsrommet ditt? Vi tror det!   

 

Happy home holidays :) 

 

Hvis du prøver de i sommer, kan du merke oss i historiene dine på Instagram  #stormnchamp- vi vil gjerne se hvordan du tar med dine Miriam Quevedo-favoritter i dine staycation-planer!

 

Dry oil SPF 30Cleansing balm - ShampooBeach waves stylingKjøp denne bundel av forfriskende sommer følelse☀️

 

 

Tilbake til bloggen

Legg igjen en kommentar