Om Storm'n Champ

Det er en jungel av skjønnhetsprodukter i markedet. Vi syntes det alltid var vanskelig å finne en side som hadde alle disse, og som hadde de riktige produktene for hvert enkelt individ.

Å kjøpe litt her og litt der var ikke bare tungvint, det var heller ikke miljøvennlig, og pakkene kom til forskjellige tider, som igjen ga oss en noe dårlig opplevelse. Tanken bak Storm’n Champ var å finne de beste produktene i markedet, og samle disse på en side, under et tak, og i en butikk. Storm’n Champ skal ikke være en side som samler på flere ulike produkter og merkevarer, men heller ha et selektivt utvalg av de beste merkevarene som finnes.

Produktene er valgt ut etter strenge kriterier, med hovedfokus på å være det beste valget for deg som forbruker. I teamet vårt har vi fagkompetente medarbeidere med lang erfaring fra skjønnhetsbransjen, og som vil bistå deg med å finne de riktige produktene. Ikke vær redd for å ta kontakt dersom du skulle behøve rådgivning - vår brede kompetanse er din trygghet.

Det er hos oss du får Premium Wellness. Håper du blir like fornøyd som vi er :) 

God handel!

Beste hilsen
Gjengen i Storm’n Champ