Retur og angrerett

Det er selvfølgelig lov til å ombestemme seg.

Hos Storm'n Champ har du 14 dagers angrerett. Det betyr at du kan angre på kjøpet innen 14 dager etter du har mottatt produktet. Angreretten gjelder ikke for åpnede eller benyttede produkter, salgsvarer eller produkter med særpreg. I henhold til angrerettsloven §22 brytes denne ved åpning av produktet.

For å få refundert kjøpsbeløpet, skal varene sendes tilbake i originalemballasje, i uåpnet/ubrukt stand og med eventuelle merkelapper påklistret. Dersom varen har feil eller mangler når den ankommer oss, vurderer vi verdireduksjonen og tilbakebetaler differansen.

Returskjemaet som fulgte med i pakken utfylles og vedlegges i esken. Ved godkjent retur vil kjøpesummen bli tilbakeført til bankkortet som ble benyttet ved bestilling. Returadressen står nederst på returskjemaet. Pakken skal sendes per post, og returer forsøkt direkte levert lager blir ikke mottatt.

Det er viktig at du kontakter oss og gir beskjed om at du benytter angreretten. På denne måten kan vi foreta oss forberedende behandling av saken din, samtidig som vi venter på pakken. Spar på kvitteringen fra Posten.

Ved returer som skjer uten forhåndsgodkjennelse, garanterer vi ikke at returen blir godkjent, da vi mister kontroll over prosessen. Det er derfor svært viktig at du kontakter oss og meddeler returen innen fristen.

Kontakt oss for å åpne en angrerettssak

Reklamasjon eller feil ved produktet?

Ved reklamasjon har du minimum to års reklamasjonsrett og kvalitetsgaranti. Dersom produktet (eller deler av det) er ment for å vare vesentlig lengre, er reklamasjonsfristen fem år. Dersom produktet (eller deler av det) er ment for å vare vesentlig kortere og anses som en forbruksvare (f.eks shampoo), er garantien en måned fra leveringsdato.

Reklamasjonsretten og kvalitetsgarantien gjelder kun for fabrikasjonsfeil, og ikke for selvforskyldte feil, mangler eller selvpåført bruksslitasje, samt hard/annerledes bruk over produktets naturlige bruksområder og "sunn fornuft"-prinsippet.

Med andre ord gjelder garantien såfremt du har benyttet produktet normalt. Vennligst legg ved så mye detaljert informasjon som mulig samt noen få bilder (om mulig), slik at vi kan finne den beste løsningen med en gang.

Kontakt oss for å åpne en reklamasjonssak